Defi Suomi

Discord-jäsenyys

Tervetuloa ostamaan Defi Suomen Discord-jäsenyyttä!

Pelkän sisällön kuluttamisen sijaan, on tärkeää, että sinulla on tukenasi defistä kiinnostunut, aktiivinen ja osallistuva yhteisö. Markkina on vielä hyvin alkuvaiheessa ja se sisältää paljon riskejä, teknisiä ongelmia ja jatkuvasti markkinoille tulevia uusia innovaatioita ja palveluita. Tähän on tehty ratkaisuksi Defi Suomen Discord-ryhmä.

Discord-yhteisö tarjoaa sinulle mm.:

 • Tiedotus- ja Alpha-kanavan uusista Defi Suomen sisällöistä sekä vinkit uusiin mielenkiintoisiin projekteihin, joita voit lähteä tutkimaan. Kuulet ensimmäisenä mm. uusista projekteista, jotka ovat lanseeraamassa itseään launchpadin kautta tai jotka ovat vasta avanneet itselleen some-tilit ja verkkosivuston.
 • Yleiset keskustelukanavat ja AMA-sessiot, joissa pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä
 • Omat kanavat eri defin palveluille, kuten hajautetuille pörsseille, lohkoketjuille, lainapalveluille, ja muille defi-innovaatioille. Meillä on myös oma kanava pienistä alkuvaiheen projekteista keskusteluun mikäli sinua kiinnostaa korkeampi riski ja pienemmät defipalvelut.
 • Oman kanavat defin työkaluille, jonne nostetaan erilaisia verkkopalveluita, joista on apua defisijoitusten hallinnassa.
 • Tänään ostin ja myin kanavalla pääset näkemään mitä kauppoja Defi Suomen perustaja, Janne, sekä muut käyttäjät ovat tehneet
 • Lukuvinkkien alta löydät mielenkiintoisia artikkeleita, jotka avaavat defimarkkinan aihealueita syvällisemmin ja kattavammin.
 • Verotus- ja regulaatiokanavalla käydään keskustelua erilaisiin verotukseen tai lainsäädäntöön liittyviin teemoihin liittyen. Sinne nostetaan myös artikkeleita, jotka liittyvät tulossa oleviin regulaatiomuutoksiin, jotka voivat vaikuttaa sijoituksiisi.
 • Artikkelit ja sisältötoiveet kanavalla voit toivoa erilaisia artikkeleita Defi Suomeen. Pääsääntöisesti kaikki toiveet on toteutettu 1-2 viikon aikana.
 • NFT- ja airdrop -kanavilla näet vinkkejä erilaisista strategioista, joilla voit yrittää kerätä itsellesi airdropattavia tokeneita tai käydä keskustelua sinua kiinnostavasta NFT-projektista.
 • Defistrategiat kanavalla jaetaan erilaisia tapoja hakea tuottoa tai vaikkapa vain ottaa voittoja.
 • Kaikkien näiden lisäksi saat vielä pääsyn tekniseen tukeen tai kysy projektistä -kanavaan, jossa voit kysyä suoraan Defi Suomelta sinua kiinnostavista projekteista tai saada apua vaikkapa johonkin tiettyyn tekniseen ongelmaan liittyen.

Saat siis kaiken tämän vain 20 €/kk-hintaan! Voit myös lopettaa tilauksesi koska tahansa. Launchpass-alusta poistaa tällöin automaaattisesti sinulta pääsyn kanaviin ja voit aktivoida sen uudestaan kun haluat.

Get access today!
3 day free trial
€20.00 EUR per month (automatic recurring payments)
Have a coupon? Click to apply it.
Powered by LaunchPass 🚀