Angelov Dimitar Community

ADC Member

Изгледайте подробното видео, за да разберете как безпроблемно да се абонирате.

ВАЖНО: Абонаментът е за 1 месец и е от дата до дата. Подновява се автоматично всеки месец! Може да прекратите абонамента си по всяко време и така картата ви да НЕ бъде таксувана за следващия месец.

Ето стъпките накратко:

 1. Въведете имейл адрес, след това още веднъж, въведете 2 имена и след това въведете данните на своята кредитна или дебитна карта, като не забравяйте да посочите и нейната валидност и трицифрения код на гърба (CVC).
 2. Натиснете бутона PAY.
 3. На следващата страница натиснете Get Access.
 4. Натиснете бутона РАЗРЕШИ, за да преминете към DISCORD сървъра.
 5. Влезте в DISCORD като въведете своите LOGIN данни (имейл и парола). Ако нямате акаунт, просто си направете такъв от бутона РЕГИСТРИРАНЕ на същия екран.
 6. Натиснете на бутона OPEN DISCORD.
 7. Може да изтеглите приложението на DISCORD на компютъра си и също на вашия смартфон. По-удобно е по този начин отколкото в браузъра.
 8. Проверете имейла си и изгледайте видеото горе, за да разберете как да се отпишете и прекратите своя абонамент, за да не бъде таксувана картата ви и за следващия месец, ако вече не искате да участвате в обществото.

Ако желаете да се абонирате като заплатите с банков превод, моля не забравяйте да впишете като основание своите имена, имейл адрес (доколкото е възможно) и за кой месец се абонирате. Достъпът до сървъра при плащане по банков път е за един цял календарен месец, т.е. не е от дата до дата, а за календарен месец. Когато и да заплатите по банков път, достъпът ви започва от следващия ЦЯЛ месец. Ще получите допълнителен имейл с инструкции.

Използвайте следните данни, за да заплатите за Angelov Dimitar Community по банков път:

 • Титуляр: Ангелов Димитър Файненс ЕООД
 • IBAN: BG05STSA93000028599383
 • BIC: STSABGSF
 • Основание за плащане: "Абонамент" + имейл адрес (доколкото е възможно) + 2 имена.

Ако желаете фактура на юридическо лице, моля изпратете данните като използвате формата за контакт на angelovdimitar.com - Форма за Контакт

Виж всичко за Angelov Dimitar Community тук: https://angelovdimitar.com/angelov-dimitar-community/

Get access today!
BGN 39.00 BGN per month (automatic recurring payments)
Have a coupon? Click to apply it.
Powered by LaunchPass 🚀